Ny strategisk plan er klar

Regnskap Norge styrker omdømmet og rekruttering til bransjen.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Regnskap Norges strategiske plan for de neste årene er landet.

Styret i Regnskap Norge har nylig vedtatt ny strategisk plan for 2023-2027. I tett dialog med medlemmene og administrasjonen i Regnskap Norge, er det besluttet at hovedmålene våre fremover er å styrke omdømmet til, stoltheten i og rekruttering til bransjen.

– Styret står samlet om den nye strategiske planen. Vi er trygge på at resultatet styrer foreningen i en retning som vil gi større fart for oss fremover i de neste årene. Dette arbeidet vil løfte regnskapsbransjen – både internt i bransjen og eksternt i samfunnet, sier styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto.

Det er vedtatt fire delmål som skal bidra til at Regnskap Norge lykkes med å nå hovedmålet. Regnskap Norge skal styrke kunnskap og forståelse om regnskapsbransjen, samt bidra til å videreutvikle forretningsmuligheter for regnskapsbransjen. Foreningen skal også være en ledende næringspolitisk aktør som myndighetene aktivt er i dialog med, tilby det beste og mest attraktive kompetansetilbudet for regnskapsbransjen og være næringslivets mest medlemsorienterte og profesjonelle bransjeorganisasjon.

– Målene i den strategiske planen er ambisiøse, men like fullt oppnåelige. Regnskap Norge og regnskapsbransjen har allerede et godt fotfeste i samfunnet. Arbeidet med den nye planen skal styrke synligheten av foreningens arbeid og bransjens bidrag til norsk næringsliv og velferdssamfunnet, sier Harto.

Medlemmenes strategi

– Jeg er trygg på at planen svarer på medlemmenes og bransjens behov. Styret har vært opptatt av å involvere medlemmene i prosessen, og har invitert samtlige medlemmer til flere åpne digitale møter og diskutert strategien i ulike nettverk. Vi er takknemlige for all deltakelse og innspill. Sammen har medlemmene, administrasjonen og styret i Regnskap Norge utviklet en solid plan for de kommende årene som vil styrke bransjen, sier styrelederen.

Se den nye strategiske planen her