Gratis kurspakke for studenter

Som studentmedlem får du 4 aktuelle kurs i faget og personlig utvikling. Alle kursene er online og du kan se de når det passer deg.

Hersketeknikker - 1 time nettkurs

Kurset gir en innføring i hersketeknikker, og hvordan du kan bli mer bevisst når de opptrer. Vi utsettes alle for hersketeknikker, eller er det du selv som manipulerer? Gjennom kurset får du konkrete tips om hva du kan gjøre samt en større forståelse for fenomenet.

Kursleder: Anne Marie Saxlund

Innførsel av varer og MVA - 1 time nettkurs

I dette kurset ser vi nærmere på hva som er riktig avgiftshåndtering ved innførsel av fysiske varer til Norge. Hva er riktig avgiftsgrunnlag og hvem er ansvarlig for å beregne innførselsmerverdiavgift? Kurset inneholder praktiske eksempler / case og løsningsforslag.

Kursleder: Cecilie Aasprong Dyrnes

Ansettelse av arbeidstaker - 1 time nettkurs

Dette kurset tar for seg de viktigste problemstillingene man bør tenke på når man skal ansette en ny medarbeider. Alt fra praktiske grep for å sikre seg at det er den rette kandidaten som ansettes, til hva man har lov til og ikke har lov til å legge vekt på i ansettelsesprosessen. Nyttig både for deg som ansetter og for å vite dine rettigheter når du begynner i ny jobb.

Kursleder: Harald Breivik

Konflikthåndtering - 1 time nettkurs

Hvordan kan du håndtere konflikter i hverdagen? Kurset tar for seg mellommenneskelige konflikter på individ- og gruppenivå. Det gis eksempler som illustrerer hva konflikter skyldes, og hvordan de kan møtes. Kurset er en innføring i hva konflikt ofte skyldes, og hvordan du kan håndtere konflikter du havner i selv.

Kursleder: Anne Marie Saxlund

 

Studentkursportal

Er du allerede studentmedlem kan du be om tilgang til dine gratis kurs. Send e-post til medlemssenter@regnskapnorge.no for å få tilgang til dine kurs. Merk e-posten med "gratiskurs stundentmedlem".

Er du enda ikke er studentmedlem - meld deg inn i dag og få tilgang!

Innmelding