Debattdeltakere

Les om deltakerne vi har med oss i paneldebatten om norske skattyteres rettssikkerhet 15. august under Arendalsuka.

Ordstyrer:

Stein Kåre Krisitnasen, Foto: HK StrategiesStein Kåre Kristiansen (HK Strategies)

Kristiansen har lenge fulgt norsk og internasjonal politikk, både som journalist og kommentator. Han startet karrieren som politisk reporter i Vårt Land i 1973. Etter å ha jobbet 20 år i VG, meldte han overgang til TV2 i 1996. Der jobbet han i 18 år som både journalist, redaktør og politisk kommentator.

 

 

Om debattdeltakerne:

 

Hans Christian Holte, Foto: SkattedirektoratetHans Christian Holte (Skattedirektør)

Holte er Norges skattedirektør. Fra 2008 til 2013 var han leder av Direktoratet for forvaltning og IKT (DIFI) fra 2008 til 2013. I august 2013 tok han over som skattedirektør.

 

 

 

Henrik AsheimHenrik Asheim (H)

Asheim er en norsk politiker (H). Siden 2013 har han vært innvalgt på Stortinget fra Akershus. Fra 15. september til 26. november 2017 var han konstituert kunnskapsminister. Siden januar 2018, etter utvidelsen av Erna Solbergs regjering, Henrik vært leder av Finanskomiteen på Stortinget.

 

 

Helge André Njåstad, Foto: StortingetHelge André Njåstad (FrP)

Njåstad er en norsk politiker (Frp). Han har vært innvalgt på Stortinget fra Hordaland siden 2013.

 

 

 

Rigmor Aasrud, Foto: Stortinget

Rigmor Aasrud (Ap)

Aasrud er en norsk politiker (Arbeiderpartiet). Fra 2009 har hun representert Oppland på Stortinget. Hun var statsråd i Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet i Jens Stoltenbergs andre regjering fra oktober 2009 til regjeringsskiftett i 2013. I Stortingsvalget 2017 var hun Arbeiderpartiets førstekandidat i Oppland. Fra januar 2018 er hun Arbeiderpartiets finanspolitiske talsperson etter Trond Giske.

 

Magnvor Lunåshaug, Foto: NHO

Magnvor Lunåshaug (leder av NHO Gründer)

Lunåshaug er ansvarlig for NHOs gründersatsing. Hun har erfaring som gründer og etablerte designselskapet Funkle i 2007, et selskap som har mottatt flere priser og utmerkelser. Hun har også vært nominert til årets gründerkvinne. Fra 2014 har hun jobbet som fasilitator for gründere, inntil hun i år fikk ansvaret for NHO Gründer.

 

Christine Lundberg Larsen, Foto: Nicolas TourrencChristine Lundberg Larsen (administrerende direktør, Regnskap Norge)

Lundberg Larsen har vært administrende direktør i Regnskap Norge siden høsten 2016. Hun har bakgrunn som revisor hos Pricewaterhouse Coopers og har hatt ulike roller i Gjensidige, senest som direktør for utgående salg.