Jubileumsboken

«Med blikk for tall» er beretningen om Regnskap Norges og bransjens opprinnelse og utvikling.

Regnskap Norge ble stiftet i 1969. Både foreningen og bransjen har gjennomgått en rivende og fantastisk utvikling i årene frem til i dag.

Jubileumsboken redegjør for opprinnelsen og utviklingen av Regnskap Norge. I tillegg ser vi på regnskapsbransjens røtter. Du vil garantert bli overrasket over bransjens opprinnelse! 

Avsluttende ser vi fremover; hvilke trender vil prege bransjen de kommende årene? Hvordan vil teknologien prege hverdagen? Hvorfor er regnskapsførerens rolle så viktig i forbindelse med bærekraft?

Utdrag fra forfatterens forord:

«Med blikk for tall» er en hyllest til en viktig, men ofte lett forbigått bransje. Det er etter min mening dypt urettferdig, fordi denne bransjen og dens utøvere har hatt fundamental betydning for fremveksten av sivilisasjonen og følgelig grunnlaget for den moderne verden vi i dag er en del av. Ja, faktisk intet mindre enn som så! Nettopp dette poenget blir det redegjort for i en historisk gjennomgang av bransjen.

Bestill boken her

Pris

Medlemmer 449
Ikke medlemmer 549

Bestilling

Er du interessert i historien til foreningen og bransjen din? Ønsker du å dele bransjehistorien med dine kolleger, eller dine kunder? Lurer du på hvordan fremtidens bransje vil se ut?

Da bør du lese Regnskap Norges jubileumsbok!

Bestill her

Om forfatteren

Øystein Kock Johansen

Født: 1944

Yrke: Arkeolog, forfatter og ekspedisjonsdeltager

Johansen har skrevet en rekke bøker, blant annet en biografi om Thor Heyerdahl.