Inkassoavtale

Regnskap Norge har fremforhandlet en svært gunstig inkassoavtale med Kredinor AS for sine medlemmer og deres kunder. Godt omdømme, høy gjenvinning og innovative IT-løsninger er noe av det som gjør Kredinor til det beste valget.

Kredinor er eid av av Sparebank 1 og Kredinorstiftelsen og er en av landets ledende aktører innen betalingsoppfølging og inkasso. Kredinor er et fullservice inkassoselskap og leverer tjenester som ivaretar hele tjenestespekteret fra fakturadistribusjon og reskontroføring til purring og inkasso.

Mer enn 1 000 regnskapsbedrifter har allerede registrert seg og tatt i bruk inkassoavtalen. Ved å benytte denne avtalen oppnår du følgende fordeler:

• Svært gode integrasjoner mot ledende økonomisystemer
• Ingen årsavgift
• Rask og enkel etablering
• Enkel oversikt over dine og dine kunders inkassosaker
• Høyere gjenvinning av penger, kunder og omdømme
• Full oversikt og kontroll via Webportal

Registrer byrået ditt her


NB! Ønsker du ikke at ditt regnskapskontor skal administrere dine kunders inkassosaker, kan du ved å registrere deg gjøre det enkelt for dine kunder å selv administrere sine inkassosaker til samme gode betingelser. Registreringsprosessen viser deg hvordan.

Inkassobransjen er i endring, og Kredinor skal ta en mer tydelig og samfunnsansvarlig posisjon i dialogen med de som skylder penger. Hos oss er alle kunder, og vi skal hjelpe de med økonomiske problemer å finne helhetlige løsninger for betaling. På denne måten hjelper vi næringslivet og offentlige virksomheter slik at de får betaling raskere. Det er bra for alle – for kundene, næringslivet og samfunnet.

 

Kontakt

Key Account Manager Regnskap Norge: Vegard Aakervik Tlf: 909 34 819 E-post: vegard.aakervik@kredinor.no Sentralbord: 22 00 91 00 kundeservice@kredinor.no Mandag–fredag: kl.08.00–21.00. www.kredinor.no