Inkassoavtale

Regnskap Norge har fremforhandlet en svært gunstig inkassoavtale med Modhi Norge AS (tidligere Conecto AS) for sine medlemmer og deres kunder. Godt omdømme, høy gjenvinning og innovative IT-løsninger er noe av det som gjør Modhi Norge til det beste valget.

Mer enn 1 000 regnskapsbedrifter har allerede registrert seg og tatt i bruk inkassoavtalen. Ved å benytte denne avtalen oppnår du blant annet følgende fordeler:

  • Ingen årsavgift
  • Rask og enkel etablering via internett
  • Enkel oversikt over dine og dine kunders inkassosaker
  • Høyere gjenvinning av penger, kunder og omdømme
  • Full oversikt og kontroll via KundeWeb 

Skyldner kan løse saken selv på SkyldnerWeb.

NB! Ønsker du ikke at ditt regnskapskontor skal administrere dine kunders inkassosaker, kan du ved å registrere deg gjøre det enkelt for dine kunder å selv administrere sine inkassosaker til samme gode betingelser.

Modhi Norge er en av landets ledende aktører innen betalingsoppfølging og inkasso. Vi er et fullservice inkassoselskap og leverer tjenester som ivaretar hele verdikjeden fra fakturadistribusjon og reskontroføring til purring og inkasso. Modhi Norge sysselsetter rundt 110 årsverk, omsatte i 2019 for 155 MNOK og inngår i det nordiske Modhi-konsernet eid av SpareBank 1 Gruppen.

I løpet av våre mer enn 40 år i inkassomarkedet har Modhi Norge befestet sin posisjon som inkassoselskapet som best ivaretar kommunikasjonen med skyldner, og på den måten fører mest verdier tilbake til våre kunder. Vårt gode omdømme blant oppdragsgivere og hos skyldnerne gjør Modhi Norge til en svært attraktiv samarbeidspartner.

 

Kontakt

Sentralbord: 67 15 78 80, Kundesenteret: 67 15 93 88 kundesupport@conecto.no. Mandag–fredag: kl.08.00–19.00. www.conecto.no