For medlemmer

Kvalitetskontroll

Er du tatt ut til kvalitetskontroll eller lurer på hva kvalitetskontroll er?

Les mer om kvalitetskontrollen

Byttet jobb?

Her kan du melde i fra om endring av arbeidsgiver og hvor vi skal sende medlemskontingenten din. Endring av din kontaktinformasjon kan du gjøre under Min profil

Lenke til endring av arbeidsforhold

Priser og innmelding

Hvor mye koster et medlemskap og hva dekker kontingenten? Mer informasjon om priser og kontingenter samt innmeldingsskjemaet finner du på våre åpne sider. 

Les mer

GRFS, vedtekter og etisk regelverk

Strategisk plan 2023-2027

Strategisk plan for Regnskap Norge vedtatt av styret 6. desember 2022.

God regnskapsføringsskikk (GRFS)

Standard av 1. januar 2023. 

Vedtekter for Regnskap Norge

Vedtatt på generalforsamling 5. juni 1987. Sist endret 13. juni 2023.

Etisk regelverk for regnskapsførere

Vedtatt på generalforsamling 17. juni 2011. Sist endret 15. juni 2012. 

Ofte stilte spørsmål

  • Dette kommer trolig av at din epostadresse ikke er oppdatert. Endre dine opplysninger på Min profil - personopplysninger. Du kan også endre din informasjon ved å sende en epost til medlemssenter@regnskapnorge.no eller ring oss på tlf: 23 35 69 00.

  • Det er bare å sende en epost til medlem@regnskapnorge.no hvor du opplyser om at du ikke lengre ønsker å motta nyhetsbrevet.

  • For å kunne registrere deg i rett medlemskategori og for at din kursregistrering skal bli riktig, trenger vi til enhver tid informasjon om ditt oppdaterte arbeidsforhold.

    Det er viktig at du oppgir navn og organisasjonsnummer på arbeidsgiver, samt hvor vi skal sende din medlemskontingent. Endringene i arbeidssted kan meldes til oss via skjemaet øverst til venstre på denne siden.