Last ned medlemslogoen

Her kan du laste ned din medlemslogo for Regnskap Norge.

Medlemslogoen er et viktig kjennetegn som viser din tilknytning til Regnskap Norge. Den skal være et symbol på kvalitet, profesjonalitet og faglig tyngde. Logoen skal også signalisere at du er den viktigste hjelperen i bedrifters økonomiske hverdag.

Logoen er utviklet til bruk kun for aktive medlemmer av foreningen. Den viser at du er medlem av Regnskap Norge og innfrir de krav som er satt til medlemskap.

Vi anbefaler at du gjør deg kjent med retningslinjene for bruk av logoen før publisering. Dersom du benytter samarbeidsparter (reklamebyrå, grafisk designer, trykkeri, etc.) anbefaler vi at retningslinjene sendes sammen med logoen. Klikk på lenken til den logoen du skal benytte. Klikk "fil" i nettleseren og velg "lagre som" for å laste ned logoen på ditt hjemmeområde.  

Retningslinjer for bruk av logo (PDF) 


Logo til digital bruk 

PNG-filer er til digital bruk f.eks. internett, elektronisk nyhetsbrev, powerpoint-presentasjoner, o.l. 

Sort medlemslogo (PNG) 

Hvit medlemslogo (PNG)

Grå medlemslogo (PNG)


Logo til trykk 

EPS-filer er til trykk og brukes av grafiske designere og trykkerier som skal produsere trykksaker som visittkort, brevark, konvolutter, annonser, skilt, etc. EPS-filene kan kun åpnes av noen få utvalgte programmer, så her må du lagre filen lokalt på din PC før du kan sende den videre. 

Sort medlemslogo (EPS)

Hvit medlemslogo (EPS)

Grå medlemslogo (EPS)

Om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål vedrørende logoen er det bare å ta kontakt med oss på telefon 23 35 69 00, eller medlemssenter@regnskapnorge.no