Aktuelle kurs

Gå ikke glipp av

  • Fagdager i utlandet 2020

    I år blir det kun 1 uke med Fagdager i utlandet - og det blir på Gran Canaria/Puerto Mogan. Men - kurstilbudet er mer variert og spennende enn noen gang før. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å forhåndsreservere plass. Foto:Ving

OFTE STILTE SPØRSMÅL

  • Kurspåmelding krever innlogging. Gå deretter til kurskatalogen eller via Min oppdatering og legg til ønskede kurs for deg selv og andre. Det er også mulig å kun bestille kurs til andre. Se veiledning

  • Det er ikke påkrevd å være medlem for å gå på kurs. Alle som arbeider i en regnskaps-, økonomi- eller rådgivningsfunksjon vil ha godt utbytte av å følge våre kurs.

  • Dersom du er medlem i Regnskap Norge får du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt heldags nettkurs. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i en regnskapsførerbedrift som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. Egne priser kan gjelde, vi henviser til informasjon for hvert kurs på regnskapnorge.no.

    Det gis i tillegg en ekstra rabatt på kr 500 på heldagskurs på våre Fagdager i Norge og Strømstad for alle kursdeltakere ved påmelding innen 20. august 2019.

    NYHET! Les om vår nye rabattmodell her - store besparelser på nettkurs

LURER DU PÅ NOE?

Send gjerne en mail til 

medlemssenter@regnskapnorge.no

eller ring oss på 23 35 69 00