.

 • xStream Fagdager og kurs

  Vi streamer kurs på fagdager og en rekke enkeltståede kurs. Du kan ta høyaktuelle xStream kurs der det passer deg! Velg mellom flere ulike oppdateringskurs som du kan følge direkte og stille spørsmål til kursleder.

 • Kompetanseprogrammer

  Regnskap Norge Akademiet er din portal for kurs og kompetanseutvikling. Kompetanseprogrammene innen Lønn og HR-administrasjon, Lederutvikling og Rådgiverrollen har hatt stor suksess og våre deltakere er svært fornøyde. Nye kull starter til høsten.

 • Fri tilgang til din kompetanseutvikling

  RN FRI kursabonnement - ubegrenset tilgang til over 400 timer nett- og xStreamkurs med høy kvalitet innen regnskap- og økonomifaget.

Aktuelt

 • Kurs og opplæring - anti hvitvasking

  Et av høstens viktigste områder å oppdatere seg på er hvitvasking. Alle autoriserte regnskapsforetak er pålagt å ha opplæring av sine medarbeidere i hvordan hver enkelt kan bidra i arbeidet med å forebygge og bekjempe hvitvasking. Velg mellom nettkurs, streaming og stedligkurs.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Kurspåmelding krever innlogging. Gå deretter til kurskatalogen eller via Min oppdatering og legg til ønskede kurs for deg selv og andre. Det er også mulig å kun bestille kurs til andre. Se veiledning

 • Det er ikke påkrevd å være medlem for å gå på kurs. Alle som arbeider i en regnskaps-, økonomi- eller rådgivningsfunksjon vil ha godt utbytte av å følge våre kurs.

 • Dersom du er medlem i Regnskap Norge får du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt heldags nettkurs. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i en regnskapsførerbedrift som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. Egne priser kan gjelde, vi henviser til informasjon for hvert kurs på regnskapnorge.no.

  Det gis i tillegg en ekstra rabatt på kr 500 på heldagskurs på våre Fagdager i Norge og Strømstad for alle kursdeltakere ved påmelding innen 20. august 2019.

  NYHET! Les om vår nye rabattmodell her - store besparelser på nettkurs

 • Kursdeltakere skal føle seg trygge på kurs hos Regnskap Norge, og i alle kurslokaler forholder de seg til retningslinjer som er gitt fra FHI med tilstrekkelig avstand mellom deltakere og øvrige krav. Fagdager og andre stedlige kurs vil gjennomføres som planlagt så fremt det ikke kommer nye regler fra myndighetene knyttet til covid-19 situasjonen.

  Les mer om trygge kurs og tiltak