Aktuelt

Siste publiserte kurs

Aktuelle kurs

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Vi håpet i det lengste å kunne gjennomføre våre planlagte Fagdager i utlandet høsten 2020, men etter å ha sett utviklingen og høstet erfaring med hva det innebærer av usikkerhet å reise utenlands mens covid-19 fortsatt herjer, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse.

  Akkurat nå er Spania rødt, og selv om det skulle bli grønt innen planlagt avreise, er FHI´s anbefaling at man ikke foretar unødvendige reiser. Vi setter både våre kursledere og kursdeltakere i en vanskelig situasjon dersom deres opphold på Gran Canaria skulle medføre karantene ved hjemkomst.

  Vi har gjennom sommeren sett hvordan situasjonen og reiserådene endrer seg på kort tid, og for alles del har vi kommet til at det vil være best å allerede nå avlyse slik at alle har tid og mulighet til å legge andre planer.

  Vi beklager dette, og håper at det neste høst er mer normale tilstander i verden - slik at vi på nytt kan tilby dere å delta på våre populære utenlandskurs.

  Vi ønsker dere en riktig fin høst, og håper at dere alle holder dere friske.

 • Kurspåmelding krever innlogging. Gå deretter til kurskatalogen eller via Min oppdatering og legg til ønskede kurs for deg selv og andre. Det er også mulig å kun bestille kurs til andre. Se veiledning

 • Det er ikke påkrevd å være medlem for å gå på kurs. Alle som arbeider i en regnskaps-, økonomi- eller rådgivningsfunksjon vil ha godt utbytte av å følge våre kurs.

 • Dersom du er medlem i Regnskap Norge får du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt heldags nettkurs. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i en regnskapsførerbedrift som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. Egne priser kan gjelde, vi henviser til informasjon for hvert kurs på regnskapnorge.no.

  Det gis i tillegg en ekstra rabatt på kr 500 på heldagskurs på våre Fagdager i Norge og Strømstad for alle kursdeltakere ved påmelding innen 20. august 2019.

  NYHET! Les om vår nye rabattmodell her - store besparelser på nettkurs

 • Kursdeltakere skal føle seg trygge på kurs hos Regnskap Norge, og i alle kurslokaler forholder de seg til retningslinjer som er gitt fra FHI med tilstrekkelig avstand mellom deltakere og øvrige krav. Fagdager og andre stedlige kurs vil gjennomføres som planlagt så fremt det ikke kommer nye regler fra myndighetene knyttet til covid-19 situasjonen.

  Les mer om trygge kurs og tiltak