Gå ikke glipp av

 • Fagdager i utlandet 2019

  På våre utenlandskurs får du et faglig godt kursopplegg og sosiale samlinger med bransjekollegaer. Dette er også en fin anledning til å lage et turopplegg sammen med kollegene på kontoret. Vi viderefører valgmuligheter i kursprogrammet og det vil bli arrangert parallelle sesjoner enkelte dager.

 • Fagdager i Norge 2019

  Høsten 2019 arrangerer vi 19 fagdager i Norge og Strømstad. Disse er fullspekket med høyaktuelle kurs innen regnskap, bokføring, skatte- og avgiftsrett, RF-regelverk / GRFS, rettslære og en rekke andre temaer. Finn fagdagene som passer for deg og planlegg dine kurs denne høsten.

 • Husk rabattfrist 20. august

  Bestill dine kurs på fagdager innen 20. august, og få kr. 500 i rabatt per kursdag. Alle kurs gir oppdateringstimer og dekker mange temaer innen økonomi og regnskap..

Aktuelle kurs

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Kurspåmelding krever innlogging. Gå deretter til kurskatalogen eller via Min oppdatering og legg til ønskede kurs for deg selv og andre. Det er også mulig å kun bestille kurs til andre. Se veiledning

 • Det er ikke påkrevd å være medlem for å gå på kurs. Alle som arbeider i en regnskaps-, økonomi- eller rådgivningsfunksjon vil ha godt utbytte av å følge våre kurs.

 • Dersom du er medlem i Regnskap Norge får du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt heldags nettkurs. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i en regnskapsførerbedrift som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. Egne priser kan gjelde, vi henviser til informasjon for hvert kurs på regnskapnorge.no.

  Det gis i tillegg en ekstra rabatt på kr 500 på heldagskurs på våre Fagdager i Norge og Strømstad for alle kursdeltakere ved påmelding innen 20. august 2019.

  NYHET! Les om vår nye rabattmodell her - store besparelser på nettkurs

LURER DU PÅ NOE?

Send gjerne en mail til 

medlemssenter@regnskapnorge.no

eller ring oss på 23 35 69 00