Aktuelle kurs

Gå ikke glipp av

 • Fagdager i Norge 2019

  Høsten 2019 arrangerer vi 19 fagdager i Norge og Strømstad. Disse er fullspekket med høyaktuelle kurs innen regnskap, bokføring, skatte- og avgiftsrett, RF-regelverk / GRFS, rettslære og en rekke andre temaer. Finn fagdagene som passer for deg og planlegg dine kurs denne høsten.

 • MVA kurs 2019

  Her får du en oversikt over våre 16 ulike kurs om merverdiavgiften. Alle våre kurs er oppdatert i henhold til de nyeste regler og dagsaktuelle temaer innen moms. Flere av våre kurs holdes over hele landet og mange kan også tas som nettkurs.

 • Kurs i årsoppgjør

  14 ulike kurs innen årsoppgjør, kursene er relevante for regnskapsførere, medarbeidere innen regnskap og for deg som jobber med økonomi i AS, EFP og konsern.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Kurspåmelding krever innlogging. Gå deretter til kurskatalogen eller via Min oppdatering og legg til ønskede kurs for deg selv og andre. Det er også mulig å kun bestille kurs til andre. Se veiledning

 • Det er ikke påkrevd å være medlem for å gå på kurs. Alle som arbeider i en regnskaps-, økonomi- eller rådgivningsfunksjon vil ha godt utbytte av å følge våre kurs.

 • Dersom du er medlem i Regnskap Norge får du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt heldags nettkurs. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i en regnskapsførerbedrift som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. Egne priser kan gjelde, vi henviser til informasjon for hvert kurs på regnskapnorge.no.

  Det gis i tillegg en ekstra rabatt på kr 500 på heldagskurs på våre Fagdager i Norge og Strømstad for alle kursdeltakere ved påmelding innen 20. august 2019.

  NYHET! Les om vår nye rabattmodell her - store besparelser på nettkurs

LURER DU PÅ NOE?

Send gjerne en mail til 

medlemssenter@regnskapnorge.no

eller ring oss på 23 35 69 00