Aktuelle kurs

Gå ikke glipp av

 • Overskudd 2020

  Norges viktigste regnskapskonferanse - Teknologi, bærekraft og kompetanse vil stå i sentrum for årets viktigste konferanse! Hva er ditt neste steg?

 • Årsmøte 2020

  Regnskap Norge har gleden av å ønske alle medlemmer hjertelig velkommen til Årsmøte 2020 den 10. -11. juni i Oslo.

 • Fagdager i utlandet 2020

  Sikre deg plass allerede nå til årets Fagdager i utlandet. Enten du velger Kreta eller Gran Canaria, vil kurstilbudet være variert og spennende. Foto:Ving

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Kurspåmelding krever innlogging. Gå deretter til kurskatalogen eller via Min oppdatering og legg til ønskede kurs for deg selv og andre. Det er også mulig å kun bestille kurs til andre. Se veiledning

 • Det er ikke påkrevd å være medlem for å gå på kurs. Alle som arbeider i en regnskaps-, økonomi- eller rådgivningsfunksjon vil ha godt utbytte av å følge våre kurs.

 • Dersom du er medlem i Regnskap Norge får du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt heldags nettkurs. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i en regnskapsførerbedrift som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. Egne priser kan gjelde, vi henviser til informasjon for hvert kurs på regnskapnorge.no.

  Det gis i tillegg en ekstra rabatt på kr 500 på heldagskurs på våre Fagdager i Norge og Strømstad for alle kursdeltakere ved påmelding innen 20. august 2019.

  NYHET! Les om vår nye rabattmodell her - store besparelser på nettkurs

LURER DU PÅ NOE?

Send gjerne en mail til 

medlemssenter@regnskapnorge.no

eller ring oss på 23 35 69 00