Kursoversikt

Aktuelt

 • Fagdager i utlandet 2024

  Også i år blir det Fagdager på Kreta og Gran Canaria. Du kan sikre deg plass ved å sende inn en forhåndspåmelding nå. Påmeldingen er ikke bindende før alle detaljer foreligger.

 • Ny regnskapsførerlov og GRFS

  De nye regelverkene inneholder vesentlige endringer, blant annet for å ivareta stadig mer automatisert regnskapsførsel. Legg spesielt merke til at det innføres krav om kvalitetsstyring, noe som er helt nytt for regnskapsbransjen. Ny lov og GRFS gjelder fra 1. januar 2023. Nedenfor finner du våre nyhetsartikler og vårt kurstilbud relatert til det nye regelverket.

 • Webinar - Kunstig intelligens og regnskapsbransjen

  Bli med på et spennende webinar som utforsker skjæringspunktet mellom kunstig intelligens og regnskapsbransjen. Webinaret er gratis. Skriv "webinar" i søkefeltet over til venstre, og klikk på "vis kurs" - så kommer du til påmelding.

Nye nettkurs

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Kurspåmelding krever innlogging. Gå deretter til kurskatalogen eller via Min oppdatering og legg til ønskede kurs for deg selv og andre. Det er også mulig å kun bestille kurs til andre. Se veiledning

 • Det er ikke påkrevd å være medlem for å gå på kurs. Alle som arbeider i en regnskaps-, økonomi- eller rådgivningsfunksjon vil ha godt utbytte av å følge våre kurs.

 • Her finner du info om avbestilling mm. Se kjøpsbetingelser

 • Ved problemer under avspilling av nettkurs - se tips og råd her

 • Dersom du er medlem i Regnskap Norge får du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt heldags nettkurs. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i en regnskapsførerbedrift som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. Egne priser kan gjelde, vi henviser til informasjon for hvert kurs på regnskapnorge.no.

  Det gis i tillegg en ekstra rabatt på kr 500 på heldagskurs på våre Fagdager i Norge og Strømstad for alle kursdeltakere ved påmelding innen 20. august 2024. Tidligrabatten gjelder ikke for xStreamFagdager.

  RN Fri gir deg fri tilgang til over 400 nettkurstimer med høy kvalitet!