Bransjeprisen Årets Overskudd 2021 til Yassin Azari

Yassin Azari, COO og partner i ECIT Hønefoss, mottok prisen under regnskapskonferansen Overskudd.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
COO og partner, Yassin Azari, i Ecit på Hønefoss vant prisen Årets Overskudd 2021.

Azari mottok prisen mens han overvar konferansen med kollegaene sine i lokalene til ECIT på Hønefoss. Det var en samlet gjeng som stod bak nominasjonen av den sympatiske lederen.

En ydmyk vinner var glad og overrasket over å få prisen, og benyttet anledningen til å takke kollegaene og hevdet hans bidrag ikke hadde vært mulig uten dem. 

Dette er fjerde gang bransjeforeningen Regnskap Norge deler ut prisen Årets Overskudd, hvor formålet er å fremheve gode bidragsytere i bransjen, bygge stolthet og inspirere. 

Juryens begrunnelse

Yassin Azari bidrar til utvikling, effektivisering og profesjonalisering av bransjen. Han brenner for og setter seg godt inn i ny teknologi, men er også genuint opptatt av mennesket. Hans stå-på-vilje kombinert med at han evner å motivere og få med seg kollegene gjør ham til en verdig mottaker av prisen!

En enstemmig jury bestod av styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto, administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen, og Ronny Thomas Jenssen, medlem i Regnskap Norge og divisjonsdirektør storkunde, fag- og digitale tjenester i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN.

3 finalister

Kundeorientering og teknologiforståelse, gjennomføringsevne og gode initiativ som gjennomføres er stikkord som kjennetegner årets finalister.

De tre finalekandidatene var Elin Heesen, seniorrådgiver i Azets Advisory sitt HR-team i Kristiansand, Sondre Døli, økonomi- og teknologirådgiver i den nyetablerte regnskapsbedriften Easyflow i Skien og Yassin Azari, operativ leder og partner i ECIT på Hønefoss.

Finalistene viser bredden i regnskapsførernes engasjement, kunnskap og kompetanse, og bidrar på forskjellig vis til å utvikle bransjen.