Bransjeprisen Årets Overskudd 2022 til Linda-Mari Hatmosøy

Gratulerer til Linda-Mari Hatmosøy som mottok prisen under regnskapskonferansen Overskudd.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Årets Overskudd 2022, Linda-Mari Hatmosøy (tv.), sammen med styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto (th.).

Linda-Mari Hatmosøy mottok prisen under festmiddag på konferansen Overskudd 2022. Ifølge kollegaer er Linda-Mari regnskapskundenes drøm: Hun har stor kompetanse, bred kunnskap om teknologiske løsninger og svært gode formidlingsevner.

Det var en tydelig overrasket og glad vinner som mottok prisen for Årets Overskudd tirsdag kveld. – Det er en veldig stor pris å vinne. Jeg tenker at denne prisen også er verdig alle som sitter her og alle som sitter hjemme, for alle er så utrolig viktige hver dag for sine regnskapskunder, sa prisvinneren.

Dette er femte gang bransjeforeningen Regnskap Norge deler ut prisen Årets Overskudd. Formålet er å løfte gode bidragsytere i bransjen, bygge stolthet og inspirere.

Juryens begrunnelse

En enstemmig jury vektla i begrunnelsen at Linda-Mari er en gründer som har løftet Flytsona fra én til elleve ansatte på bare to år. Hun er en aktiv ambassadør for bransjen som deltar i paneldebatter og jobber for modernisering av bransjen.

– Prisen anerkjenner enkeltpersoner som bidrar til bransjens utvikling, og formålet er å synliggjøre de gode historiene, bygge stolthet og inspirere, sier administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen. – Denne prisen støtter opp om en bransjekultur hvor vi løfter frem og heier på hverandre. Og selv om det er kvinnelig flertall blant landets regnskapsførere, er kvinnelige ledere i mindretall. Dermed er det også hyggelig at årets prisvinner går foran som et flott forbilde.

Juryen bestod av styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto, administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen, og Runar Leite, medlem i Regnskap Norge og administrerende direktør i Azets Insight AS.

3 finalister

Kundeorientering, teknologiforståelse og kompetansedeling kjennetegner årets finalister.

De tre finalekandidatene var Bård Hold-Jørgensen, daglig leder og gründer av One Accounting AS,  Linda-Mari Hatmosøy, kommersiell leder og co-founder i Flytsona AS, og Per Hasselgård, prosjektleder i Azets Insight AS.

Finalistene viser bredden i regnskapsførernes engasjement, kunnskap og kompetanse, og bidrar på forskjellig vis til å utvikle bransjen.