Kontor- og datarekvisitta

Regnskap Norge har inngått en samarbeidsavtale med Staples om levering av kontor- og datarekvisita til alle våre medlemmer og serviceabonnenter til svært fordelaktige priser.

Få ekstra gode priser på viktige forbruksartikler


Som medlem i Regnskap Norge har du tilgang til avtalepriser hos Staples Solutions. Vi har inngått en samarbeidsavtale som gir deg gode priser på alt av utstyr, tilbehør og løsninger som gjør jobben enklere. Her finner du alle de kjente merkevarene, og også ekstra prisgunstige Staples-merkede varer. Du handler enkelt på staplesnetshop.no


Til medlemmene i Regnskap Norge er det kopipapir, kaffe og brevordnere som er bestselgerne. Det var kanskje ikke overraskende? Derfor tilbyr vi også er bredt utvalg innen disse varegruppene. Men Staples har et vareutvalg som strekker seg langt ut over dette. Visste du at Staples også har løsninger for ergonomi? Kontoransatte er ekstra utsatt for belastningsskader i håndledd, rygg og nakke. Her finner du produktene som kan hjelpe deg å forebygge et lengre skadefravær.


Trenger dere julegaver til de ansatte, gaver med logo til kunder, eller kanskje trøyer til bedriftsidrettslaget? Staples Branding Solutions tilbyr skreddersydde profilløsninger og produkter med høy kvalitet. Her jobber medarbeidere med årelang erfaring i å finne den helt riktige løsningen for akkurat din bedrift. Se nettbutikken for brandingløsninger.


Staples har et mål om å være ledende i bransjen på bærekraft. Med et svært omfattende program som favner miljø, etikk, mangfold og samfunn jobber vi hardt og målrettet med å legge til rette for bærekraftige innkjøp. Staples er som det eneste selskapet i bransjen verifisert mot ISO 26000, som gjelder samfunnsansvar, og har også sertifisering etter ISO 9001 og ISO 14001.


Staples har over 4000 miljøvennlige produkter i sin katalog, og merker tydelig alle produkter som er gode miljøvalg. Vil du vite mer om hvordan Staples jobber med miljø og bærekraft kan du se her.

Slik registrerer du deg:


Send bedriftsnavn, mailadresse og kundenummer til NO.ebusiness@staples-solutions.com


Vi hjelper deg med å komme i gang. Ta gjerne kontakt med din kundekontakt

Line Hammerlund
Tlf. 986 64 721
e-post Line.Hammerlund@staples-solutions.com

eller kontakt vårt kundesenter på tlf. 02272.