Kontor- og datarekvisita

Regnskap Norge har inngått en samarbeidsavtale med Lyreco om levering av kontor- og datarekvisita til alle våre medlemmer og serviceabonnementer til svært fordelaktige priser.

Avtalen innebærer gode priser på alt av utstyr, tilbehør og løsninger som gjør jobbhverdagen din enklere og bedre. Hos Lyreco finner du kjente merkevarer, i tillegg til ekstra gode priser på allerede prisgunstige produkter fra Lyreco sin egen merkevare.

Lyreco sitt sortiment består av over 15 000 varer, hvor ca. 3500 av disse er miljømerket eller har gode miljøegenskaper. Lyreco er transparente og jobber med å opprettholde kontroll i leverandørkjeden. De er de eneste med 26000-verifisering i sin bransje, denne omhandler samfunnsansvar. 

Hos Regnskap Norge er kopipapir, kaffe og brevordnere bestselgere. I tillegg til å ha et stort utvalg innenfor nevnte varegrupper, har Lyreco ergonomiske produkter som kan være med på å forebygge typiske skader og plager kontoransatte kan få.

Lyreco er eksklusiv distributør av Nespresso Professional som tilbyr kvalitetskaffe og maskiner til bedriftsmarkedet. Foruten å være en ledende totalleverandør av forbruksmateriell har de også en egen avdeling for profilartikler og firmagaver. 

Slik registrerer du deg:

Send bedriftsnavn, mailadresse og kundenummer til kundedata@lyreco.com

Du kan også kontakte vår kundekontakt eller kundesenteret til Lyreco:

Bettina Berg
Tlf: 97 74 53 99
Bettina.berg@lyreco.com

Kundesenter: 02272