Regnskap Norge Digitalt forum

Forumet for teknologientusiastene i regnskapsbransjen!

Er du leder eller ansatt i en regnskapsvirksomhet hvor det digitale skiftet er viktig? Ønsker du å modernisere bedriften din ved å ta i bruk digitale verktøy på en smart måte? Da er Digital forum for deg!

Digitalt forum er for deg som jobber med digital utvikling i regnskapsbransjen. Forumet samles to ganger i året for faglig og sosialt påfyll. Temaer på samlingene er blant annet: 

  • Teknologiske trender i regnskapsbransjen
  • Innovasjon og forretningsutvikling
  • Digitale verktøy
  • Effektivisering
  • Grønn innovasjon

Læring – erfaringsutveksling – innspill

Regnskap Norge ønsker å skape en arena hvor likesinnede i bransjen kan treffe hverandre for samtale og erfaringsutveksling. Sammen kan vi adressere overordnede problemstillinger til nytte for hele bransjen. Vi tror at når vi jobber sammen kan vi oppnå mye mer, og vi ser for oss at det er et stort potensial i å bygge veien sammen.

I tillegg vil vi gjerne ha dine innspill til saker vi bør ta opp med systemleverandører eller med myndighetene. Regnskap Norge har mange arenaer hvor vi kan tale medlemmenes sak, enten det er hos systemleverandørene eller hos for eksempel Difi eller Brønnøysundregistrene.

Regnskap Norge ønsker også å fasilitere for arbeidsgrupper utgått fra Digitalt forum hvor formålet er å jobbe med en spesifikk sak. Et eksempel kan være å lage en sammenligning av systemleverandører ut fra hva de tilbyr av funksjonalitet i sine systemer. Dette er noe vi tror hele bransjen kunne være tjent med.

Så hva trenger vi av deg?

Vi er opptatt av å treffe de kloke menneskene som skal bygge veien forover, og vi vil gjerne ha med oss din bedrift til Regnskap Norge Digitalt forum. Så om du brenner for digitalisering, innovasjon, systemutvikling og forbedring bør du prioritere Digitalt forum.

 

Velkommen til Digitalt forum vinteren 2024

5. desember gjentar vi suksessen. Bli med på Digitalt forum på Vika kino i Oslo og bli oppdatert på teknologiske trender i regnskapsbransjen!

Meld deg på

Presentasjon

Her kan du laste ned presentasjon fra arrangementet den 14. mai.

Last ned PDF

Praktisk informasjon om neste samling

Hvor?

Vika kino, Ruseløkkveien 14, 0251 Oslo

Når?

5. desember 2024

Agenda

Ikke klar.
Men meld deg på så skal vi levere 😊

LinkedIn-gruppe for teknologientusiaster

Digitalt forum har sin egen LinkedIn-gruppe. Her kan du diskutere teknologi og innovasjon med engasjerte bransjekolleger.

Gruppen er åpen for medlemsbedrifter eller personmedlemmer i Regnskap Norge.

Ble med i dialogen på LinkedIn