Regnskap Norge Digitalt forum

Forumet for deg som jobber med digitalisering i regnskapsbransjen

Er du leder eller ansatt i en regnskapsvirksomhet hvor det digitale skiftet er viktig? Ønsker du å modernisere bedriften din ved å ta i bruk digitale verktøy på en smart måte? Regnskap Norge Digitalt Forum er beregnet på deg som jobber med digital utvikling i regnskapsbransjen.

Læring – erfaringsutveksling – innspill

Regnskap Norge ønsker å skape en arena hvor likesinnede i bransjen kan treffe hverandre for samtale og erfaringsutveksling. Sammen kan vi adressere overordnede problemstillinger til nytte for hele bransjen. Vi tror at når vi jobber sammen kan vi oppnå mye mer, og vi ser for oss at det er et stort potensial i å bygge veien sammen.

I tillegg vil vi gjerne ha dine innspill til saker vi bør ta opp med systemleverandører eller med myndighetene. Regnskap Norge har mange arenaer hvor vi kan tale medlemmenes sak, enten det er hos systemleverandørene eller hos for eksempel Difi eller Brønnøysundregistrene.

Regnskap Norge ønsker også å fasilitere for arbeidsgrupper utgått fra Digitalt forum hvor formålet er å jobbe med en spesifikk sak. Et eksempel kan være å lage en sammenligning av systemleverandører ut fra hva de tilbyr av funksjonalitet i sine systemer. Dette er noe vi tror hele bransjen kunne være tjent med.

Så hva trenger vi av deg?

Vi er opptatt av å treffe de kloke menneskene som skal bygge veien forover, og vi vil gjerne ha med oss din bedrift til Regnskap Norge Digitalt forum. Så om du brenner for digitalisering, innovasjon, systemutvikling og forbedring bør du prioritere Digitalt forum.

 

Praktisk informasjon

Hvor?

Arena for Digitalt Forum er på egnet sted i Oslo. Informajon om dette blir publisert når invitasjon og påmelding til neste møte er klar. 

Når?

Siste samling var 6. desember 2023.  Les mer her.

Neste samling vil være 14. mai 2024. 
Sett av dato i kalenderen din allerede nå.

Agenda

Agenda er ikke lagt, men send gjerne dine forslag til post@regnskapnorge.no 

LinkedIn

Meld deg på LinkedIn-gruppen Regnskap Norge Digitalt forum

Dette er en lukket gruppe hvor det gis tilgang for medlemsbedrifter eller personmedlemmer i Regnskap Norge. Gruppens formål er å fungere som samhandlingsarena for deltakere i Digitalt forum.