Digitalt forum for regnskapsbransjen

Forumet for ansatte som jobber med digitalisering i regnskapsbransjen

Er du leder i en regnskapsvirksomhet hvor det digitale skiftet er viktig? Ønsker du å modernisere bedriften din ved å ta i bruk digitale verktøy på en smart måte? Regnskap Norge etablerer nå et eget fora for de som jobber med digital utvikling i regnskapsbransjen.

Har du en ansatt som har ansvar for digital utvikling på strategisk og forretningsmessig nivå, eller er det kanskje du selv som fyller denne rollen i din bedrift. Uansett vil vi gjerne at nettopp din bedrift er representert i vår nye arena - Digitalt forum.

Læring – erfaringsutveksling - innspill

Hvorfor gjør vi dette? Vi ønsker å skape en arena hvor likesinnede i bransjen kan treffe hverandre for samtale og erfaringsutveksling. Sammen kan vi adressere overordnede problemstillinger til nytte for hele bransjen under ett. Vi tror at når vi jobber sammen kan vi oppnå mye mer, og vi ser for oss at det er et stort potensial i å bygge veien sammen.

I tillegg vil vi gjerne ha bransjens innspill til saker vi bør ta opp med systemleverandører eller med myndighetene. Regnskap Norge har mange arenaer hvor vi kan tale medlemmenes sak, enten det er hos systemleverandørene eller hos for eksempel Difi eller Brønnøysundregistrene.

Regnskap Norge ønsker også å fasilitere for arbeidsgrupper utgått fra Digitalt forum hvor formålet er å jobbe med en spesifikk sak. Et eksempel kan være å lage en sammenligning av systemleverandører ut fra hva de tilbyr av funksjonalitet i sine systemer. Dette er noe vi tror hele bransjen kunne være tjent med.

Så hva trenger vi av deg?

Vi er opptatt av å treffe de kloke menneskene som skal bygge veien forover, og vi vil gjerne ha med oss din bedrift til Regnskap Norge Digitalt forum. Så om du har en medarbeider (eller deg selv) som brenner for digitalisering, innovasjon, systemutvikling og forbedring bør du prioritere Digitalt forum.

Meld din interesse ved å klikke på lenken under, så holder vi deg oppdatert om dato for første møte.

Se invitasjonen fra Christine Lundberg Larsen, adm.dir i Regnskap Norge

 

 

Jeg vil gjerne bli med

Jeg vil gjerne være med på Digitalt forum for regnskapsbransjen, og ønsker å registrere min interesse.

Meld din interesse

Praktisk informasjon

Hvor?

Møtene vil bli holdt i lokalene til Regnskap Norge i Støperigata 2 på Aker Brygge

Klikk her for større kart
RNDF_map.jpg

Når?

Dato for første møte er 17. januar 2020. Varighet vil være fra 12:00 til 16:00.

Møtefrekvense vil være to til tre ganger per år avhengig av interesse og saksmengde. Vi vil ved behov se på mulighet for korte videomøter.

Agenda

Regnskap Norge ønsker at deltakerne i forumet selv skal være med å sette agenda for hva som bør tas opp i møtene. Vi vil legge til rette for et system for registrering av ønsker.

For det første møtet vil vi i Regnskap Norge lage agenda.