Styret

Styret har det overordnede ansvar for forvaltning og utvikling av virksomhetene Regnskap Norge og Regnskap Norge AS.

Ingebjørg HartoIngebjørg Harto 

Styreleder, f. 1961

NHO, Oslo

Ingebjørg er utdannet jurist og har erfaring bl.a. som forretningsadvokat og juridisk direktør i NHO før hun ble næringspolitisk direktør i samme organisasjon. Fra 2017 har hun ledet NHOs kontor i Brussel. Gjennom sine roller i NHO har hun deltatt i en rekke lovutvalg bl.a. på regnskap- og bokføringsområdet, og har også hatt et tett samarbeide med Regnskap Norge i forbindelse med påvirkning av regelverksutviklingen her og i forenklingsarbeidet generelt. Som næringspolitisk aktør i NHO har hun hatt betydelig myndighetskontakt både på politisk og embetsnivå. Hun har også ledet Disiplinærnemnda i Regnskap Norge.

 

 

Roar VollRoar Voll 

Nestleder, f. 1976

Aider AS, Stavanger

Roar er Sivilingeniør (Indøk) og har en bachelorgrad i Entreprenørskap, Markedsføring og Ledelse. Helt siden studiene har han hatt et stort engasjement for gründere. Selv har Roar vært involvert i flere oppstarter, blant annet Sum. Han er partner og forretningsutvikler i Aider AS. 

 

 

Stig VestnesStig Vestnes

Styremedlem, f. 1965

Fokus Regnskap, Fosnavåg

Stig er diplomøkonom fra BI, med lang fartstid som regnskapsfører. Han stiftet Fokus Regnskap i 2003, og har siden vært daglig leder og majoritetseier for selskapet som i dag har 12 ansatte. Han har hatt flere styreverv, og var varamedlem i Regnskap Norges styre fra 2018 og frem til 2021.

 

 

Andreas HelsetAndreas Helset

Styremedlem, f. 1975

Econpartner, Oslo

Andreas er siviløkonom, utdannet ved BI i Sandvika. Han har mange års erfaring fra regnskapsbransjen. Han er eier og daglig leder i EconPartner.

 

 

 

Trond BrendenTrond Brenden

Styremedlem, f. 1967

Vekstra AS, Hamar

Trond er statsautorisert regnskapsfører og statsautorisert revisor med bred erfaring fra bransjen, forretningsutvikling og styrearbeid. Han er administrerende direktør i Vekstra AS.

 

 

Mona Kristin HaagensenMona Kristin Haagensen

Styremedlem, f. 1983

ECIT Services AS, Løten

Mona Kristin er statsautorisert revisor og statsautorisert regnskapsfører. Hun er i dag Chief Operating Officer i ECIT Services AS, og har bred erfaring fra bransjen. 

 

 

Linda BrennbakLinda Brennbakk 

Styremedlem, f. 1975

Hattfjelldal Regnskapskontor AS, Hattfjelldal

Linda er statsautorisert regnskapsfører med bakgrunn fra Skatteetaten, revisjon og regnskap. Hun er daglig leder i Hattfjelldal Regnskapskontor AS.

 

Varamedlemmer
  • Veslemøy Ellinggard, NorLense AS, Strønstad
  • Runar Vinjevoll, Saga KL AS, Hønefoss
  • Nils Fossum, Amphibia AS, Oslo 

Foreningens styre velges av Generalforsamlingen, som har sitt ordinære møte i juni hvert år. Leder og nestleder velges for ett år av gangen, mens de resterende styremedlemmene velges for to år. Alle utvalgene, bortsett fra valgkomiteen og disiplinærutvalget, velges av styret.