Styret

Styret har det overordnede ansvar for forvaltning og utvikling av virksomhetene Regnskap Norge og Regnskap Norge AS.

Peer VeibyPeer Veiby 

Styreleder, f. 1972

ECIT Veiby Akonto AS, Hønefoss

Peer er opprinnelig revisorutdannet fra BI og HRS. Han er daglig leder for Veiby Økonomi og en del av ledergruppen i ECIT, med erfaring fra BDO og PWC. Tidligere medlem av Bokføringsstandardstyret, leder av Fagutvalget og kursholder for DnR og Regnskap Norge.

 

Roar VollRoar Voll 

Nestleder, f. 1976

Sum Regnskap, Stavanger

Roar er Sivilingeniør (Indøk) og har en bachelorgrad i Entreprenørskap, Markedsføring og Ledelse. Helt siden studiene har han hatt et stort engasjement for gründere. Selv har Roar vært involvert i flere oppstarter, blant annet Sum. Han er partner og daglig leder i Sum Regnskap i Stavanger. 

Bjørn Steinar ØklandBjørn Steinar Hillerøy Økland 

Styremedlem, f. 1963

Azets Insight, Sandnes

Bjørn er siviløkonom fra NHH med Master of science fra University of Surrey. Han er Special Advisor hos Azets Insight, og har erfaring fra flere bransjer som ansatt i DnB, Tine, Nutreco og teknisk byggentreprenør. Han har mange års erfaring i regnskapsbransjen som både eier av byrå og som ansatt i Azets. 

Martha BorøyMartha Borøy

Styremedlem, f. 1965

Regnskaps Companiet, Kristiansand

Martha er autorisert regnskapsfører med bachelor i revisjon, og jobber i dag i Regnskaps Companiet. Hun har erfaring fra Økonomiservice Mandal og ADB senteret Mandal.

 

Thea KorslundThea Caroline Korslund

Styremedlem, f. 1990

Intunor Services, Oslo

Thea har bachelor i regnskap og revisjon fra BI. Hun startet i Adacc Regnskap i 2013, som ble en del av Intunor i 2018 hvor hun i dag sitter som avdelingsleder.

 

Anne Kari IversenAnne Kari Iversen 

Styremedlem, f. 1964

Økonomiservice, Lakselv

Anne Kari er autorisert regnskapsfører utdannet transportøkonom. Hun er daglig leder i Økonomiservice og er med i Regnskap Norges kontrollørkorps.

 

 

Berit BenumBerit Taraldsen Benum 

Styremedlem, f. 1967

KL Regnskap Taraldsen, Steinkjer

Berit er autorisert regnskapsfører med utdannelse fra BI. Hun er personalansvarlig i KL Regnskap Taraldsen, med styreverv i noen mindre bedrifter, og har sittet mange år i styret i Kreditorforeningen Midt-Norge.

 

Varamedlemmer
  • Stig Vestnes, Fokus Regnskap, Fosnavåg
  • Andreas Granrud Helset, Econpartner, Oslo
  • Randi Helle, Accontor 

Foreningens styre velges av Generalforsamlingen, som har sitt ordinære møte i juni hvert år. Leder og nestleder velges for ett år av gangen, mens de resterende styremedlemmene velges for to år. Alle utvalgene, bortsett fra valgkomiteen og disiplinærutvalget, velges av styret.