Styret

Styret har det overordnede ansvar for forvaltning og utvikling av virksomhetene Regnskap Norge og Regnskap Norge AS.

Ingebjørg HartoIngebjørg Harto 

Styreleder, f. 1961

NHO, Oslo

Ingebjørg er utdannet jurist og har erfaring bl.a. som forretningsadvokat og juridisk direktør i NHO før hun ble næringspolitisk direktør i samme organisasjon. Fra 2017 har hun ledet NHOs kontor i Brussel. Gjennom sine roller i NHO har hun deltatt i en rekke lovutvalg bl.a. på regnskap- og bokføringsområdet, og har også hatt et tett samarbeide med Regnskap Norge  i forbindelse med påvirkning av regelverksutviklingen her og i forenklingsarbeidet generelt. Som næringspolitisk aktør i NHO har hun hatt betydelig myndighetskontakt både på politisk og embetsnivå. Hun har også ledet Disiplinærnemnda i Regnskap Norge siden 2003.

 

 

Roar VollRoar Voll 

Nestleder, f. 1976

Sum Regnskap, Stavanger

Roar er Sivilingeniør (Indøk) og har en bachelorgrad i Entreprenørskap, Markedsføring og Ledelse. Helt siden studiene har han hatt et stort engasjement for gründere. Selv har Roar vært involvert i flere oppstarter, blant annet Sum. Han er partner og daglig leder i Sum Regnskap i Stavanger. 

Bjørn Steinar ØklandBjørn Steinar Hillerøy Økland 

Styremedlem, f. 1963

Azets Insight, Sandnes

Bjørn er siviløkonom fra NHH med Master of science fra University of Surrey. Han er Special Advisor hos Azets Insight, og har erfaring fra flere bransjer som ansatt i DnB, Tine, Nutreco og teknisk byggentreprenør. Han har mange års erfaring i regnskapsbransjen som både eier av byrå og som ansatt i Azets. 

 

Stig VestnesStig Vestnes

Styremedlem, f. 1965

Fokus Regnskap, Fosnavåg

Stig er diplomøkonom fra BI, med lang fartstid som regnskapsfører. Han stiftet Fokus Regnskap i 2003, og har siden vært daglig leder og majoritetseier for selskapet som i dag har 12 ansatte. Han har hatt flere styreverv, og var varamedlem i Regnskap Norges styre fra 2018 og frem til 2021.

 

 

Andreas HelsetAndreas Helset

Styremedlem, f. 1975

Econpartner, Oslo

Andreas er siviløkonom, utdannet ved BI i Sandvika. Han har mange års erfaring fra regnskapsbransjen. Han er eier og daglig leder i EconPartner.

 

 

Anne Kari IversenAnne Kari Iversen 

Styremedlem, f. 1964

Økonomiservice, Lakselv

Anne Kari er autorisert regnskapsfører utdannet transportøkonom. Hun er daglig leder i Økonomiservice og er med i Regnskap Norges kontrollørkorps.

 

 

Berit BenumBerit Taraldsen Benum 

Styremedlem, f. 1967

KL Regnskap Taraldsen, Steinkjer

Berit er autorisert regnskapsfører med utdannelse fra BI. Hun er personalansvarlig i KL Regnskap Taraldsen, med styreverv i noen mindre bedrifter, og har sittet mange år i styret i Kreditorforeningen Midt-Norge.

 

Varamedlemmer
  • Tine Solenby, Sparebanken 1 Økonomihuset, Hønefoss
  • Trond Brenden, Vekstra, Hamar
  • Linda Brennbakk, Hattfjelldal Regnskapskontor, Hattfjelldal 

Foreningens styre velges av Generalforsamlingen, som har sitt ordinære møte i juni hvert år. Leder og nestleder velges for ett år av gangen, mens de resterende styremedlemmene velges for to år. Alle utvalgene, bortsett fra valgkomiteen og disiplinærutvalget, velges av styret.