!

Utgått kurs

Dette kurset er utgått og kan ikke lenger kjøpes. Gå til kursoversikt for alternativ.

Regnskap og bærekraft

Oppdatering:
Regnskapsfører
Revisor
  • Regnskapsfører:
  • Annet 1
    Klokke Klokke ikon
  • Revisor:
  • Annet 1
    Klokke Klokke ikon
Medlem: 750,- Ansatt i medlemsbedrift: 750,- Normalpris: 1100,- *eks. mva på nettkurs og servering
!

Utgått kurs

Dette kurset er utgått og kan ikke lenger kjøpes. Gå til kursoversikt for alternativ.
Medlem: 750,- Ansatt i medlemsbedrift: 750,- Normalpris: 1100,- *eks. mva på nettkurs og servering
Her ligger det mange spennende muligheter for regnskapsfører i årene fremover! Kurset er publisert i 2020.
Del:

Næringslivet er nøkkelen for å lykkes med omleggingen fra dagens lineære økonomiske modell til en sirkulær modell, da dette krever endringer langs hele verdikjeden. Det er behov for innovasjon av nye forretningsmodeller, utvikling av nye regnskapsregler, nye rapporteringsmodeller, tilpassede finansieringsløsninger mv. 

Miljøvern er et altfor viktig og omfattende spørsmål til at det kan overlates til miljøvernere alene. Som SMB-virksomhetenes nærmeste rådgivere vil regnskapsbransjen bidra i omstillingen, ved å veilede om de økonomiske konsekvensene for de ulike forretningsmodellene, om regelverk innenfor skatt og mva når det gjelder salg, utleie, leasing osv. Det ligger i regnskapsførernes kjernekompetanse å skape struktur, dokumenter og rapportere. Kompetanser som blir særdeles viktige når offentlige innkjøpere og store selskaper nå krever dokumentasjon på hvor bærekraftig de små underleverandørene er.

Målgruppe

Kurset passer for deg som jobber med regnskap og økonomi og som ønsker større innsikt i hvilke praktiske forretningsmuligheter som kan oppstå i skiftet mellom tradisjonell økonomi og sirkulærøkonomi/bærekraftig økonomi

Innhold

Vi tipser også om Regnskap Norge-podden episode 8, hvor Christine Lundberg Larsen og Alexander Christiansen fra Circular Norway diskuterer teamet 

https://www.regnskapnorge.no/faget/artikler/bransjeaktuelt/regnskap-norge-podden-hvor-sirkular-er-norsk-okonomi/ 

Gjennomføring

Streamet forelesning - nettkurs. Som kontrollfunksjon vil hver kurssekvens avsluttes med et kontrollspørsmål hvor du må velge rett svar blant 3 alternativer. Du må svare riktig på spørsmålet før du kan gå videre til neste sekvens. Fra dagen du kjøper kurset har du 180 dager på deg til å fullføre kurset. Kursdeltakerne får en omfattende kursdokumentasjon, samt gjennomgang av ulike utvalgte temaer og seks case som omhandler viktige budskap i disse.

Pris

Medlem: 750,-
Ansatt i medlemsbedrift: 750,-
Normalpris: 1100,-
*eks. mva på nettkurs og servering