Med akademi på menyen

Vi har lansert megameny og Regnskap Norge Akademiet – vårt eget kompetansehus.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

Noen av dere har kanskje lagt merke til at hjemmesiden er endret? Vi har lansert en ekspanderbar megameny. Nå ser du de viktigste sidene samtidig og navigeringen er mer brukervennlig – på alle flater. Menyen finner du øverst til høyre på siden.

Megamenyen deler innholdet opp i ulike kategorier, gjør det lett å finne frem, og fremhever det vi skal være synlig på – både for dere medlemmer, men også andre interessegrupper.

Med lanseringen av megameny ligger en del av innholdet på nye steder, men jeg håper du synes det er lett å finne frem.  

Regnskap Norge Akademiet – vi gjør deg dyktigere!

Blant kategoriene i megamenyen finner du Akademiet. Under Akademiet vil du finne alle kurs og kompetanseprodukter. Regnskap Norge Akademiet er vårt eget kompetansehus for autoriserte regnskapsførere og andre regnskap- og økonomifunksjoner.

Regnskap Norge Akademiet skal bidra til å heve kompetansen i bransjen og være den foretrukne partneren for kurs, utviklingsprogram og læring. I løpet av våren lanserer vi en rekke nye kurs, ulike programmer med sertifisering og andre verktøy for utvikling.

Mer informasjon kommer, og dette ser vi frem til!

Milepæl for synlighet i sosiale medier

Nylig rundet vi 5000 følgere både på Facebook og LinkedIn!

I sosiale medier publiserer vi innhold som er aktuelt for dere medlemmer, men vi når også ut til andre som ønsker å orientere seg om det vi jobber med – slik at tilstedeværelsen og aktiviteten vår i kanalene bidrar til å posisjonere bransjen og profesjonen. At vi stadig får et større publikum er et godt tegn.

Følg oss gjerne på Facebook og LinkedIn om du ennå ikke gjør det :)

 

Hilsen

Christine