Program

Konferansen blir produsert som en direktesending med korte foredrag, sofaprat og intervjuer. Årets programleder er Einar Tørnquist som på stødig og modig vis leder deg gjennom dagen.

Møt Einar og noen av foredragsholderne!

 

Vi har samlet et knippe aktuelle innslag og vi kan allerede nå røpe noen smakebiter:

Kl. 09.00-12.00 (felles sending)

 • Å bygge relasjoner gjennom riktig kommunikasjon
 • Kompetanse i tråd med utviklingen, hva kreves? 
 • Rollefordelingen mellom regnskapsfører og ERP-leverandøren
 • Verktøyene for bærekraftsrapportering er på plass – hva nå?
 • Hvordan bevare overskuddet i en stressende arbeidshverdag

Kl. 12.00-14.00 (valgmuligheter)

 • Utstillermøter
 • Case-presentasjoner
 • Kick-off og lunsj med kollegaer
 • Regnskap Norge Akademiet - relasjonskompetanse

Kl. 14.00-15.00 (felles sending)

 • Hvordan ivareta og motivere i omstilling
 • Å skape en kultur for trivsel og godt arbeidsmiljø
 • Utdeling av prisen «Årets overskudd»

Programleder

Einar Tørnquist leder oss stødig gjennom Overskudd 2021. Vi kjenner han fra både radio, TV og podcast med programmer som «Tørnquist show», «Tørnquistklubben», «Ramm og Tørnquist redder Norge», «Jan Thomas og Einar blir venner», «198 land med Einar Tørnquist» og nå sist «Brille». Einar er lettbent og modig konferansier, som på keitete og humoristisk vis blir et friskt pust gjennom dagen.

Noen foredragsholdere - flere kommer - så følg med..

 

Solfrid Flateby har bred erfaring fra ulike lederroller og arbeid med arbeidsmiljø, og har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic. Hun tilbyr foredrag, kurs og strategiske workshops til store og små bedrifter, samt coaching til toppledelse. Hun ble kåret til «Årets kvinnelige taler» i Norge av Talerlisten.no i både 2018 og 2019.

Jan-Martin Berge er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i arbeidspsykologi og inspirerer med sine foredrag om arbeidsglede, psykisk helse, stressmestring og motivasjon. Over flere år har han utviklet varemerket «Akademisk stand-up» som har gjort han til en ettertraktet og bejublet foredragsholder med fantastiske tilbakemeldinger.

Solfrid Skilbrigt har siden 1999 vært HR direktør i Sopra Steria Norge, og fra 2002 også for Sopra Steria Skandinavia. Skilbrigt har i tillegg til HR ulik erfaring innen IT. Hun jobbet i en årrekke med forretningsutvikling, salg, salgsledelse og markedsføring av IT systemer. Med sine over 2000 ansatte har selskapet fem år på rad toppet listen over Norges beste arbeidsplasser.

Andreas Vik er leder i Aider som han startet i 2018. Han har tidligere jobbet i BDO, Telenor og Arthur Andersen, nå Accenture. Vik er svært engasjert i kompetanseutvikling og Aider investerer mye internt for å kunne møte kundenes behov som bare blir større og større. Det er stadig behov for ny læring i vår bransje som endrer seg raskt.

Sikre din plass allerede nå!

Konferansen passer for alle som jobber med regnskap og økonomi på alle nivåer. Det vil bli flere ulike spor og temaer å velge mellom.

Inviter med deg kollegaer og bransjekollegaer - hver 5. deltaker er gratis!
 

 

 

 

Påmelding

Meld deg på i dag - kr. 699,- pr deltaker. Delta sammen med kollegaer og få hver 5. deltaker gratis.
 
Har du noen spørsmål, ta kontakt med medlemssenter@regnskapnorge.no

Påmelding