Rethinking Accounting – 25. september

På Rethinking Accounting inviteres regnskapsførere, revisorer, økonomer, jurister, studenter og samfunnsengasjerte mennesker til å diskutere utforming og endring av spillereglene for økonomien.

Rethinking Accounting er konferansen om regnskapsreglene og hva som teller. 

Konferansen løfter regnskapsførerens og revisorens rolle og relevans i diskusjonen om samfunnsutviklingen. Er det noen vits å diskutere hvilke tiltak som skal iverksettes rundt det grønne skiftet, uten å ha med regnskapsførere? Til syvende og sist vil bedrifter være pålagt å følge regnskapsreglene, og skal bedriftene bli grønnere må noen regnskapsregler forandres. 

  • Når: 25. september kl. 09:00–12:00
  • Hvor: Zoom

Rabatterte billetter for medlemmer i Regnskap Norge

Regnskap Norge jobber for et mer bærekraftig samfunn og bidrar aktivt på en rekke arenaer. Sirkulærøkonomi og bærekraftsrapportering er vårt hovedfokus.

Regnskapsbransjen har en viktig i rolle i det grønne skiftet. Som næringslivets nærmeste rådgiver vil regnskapsførerne veilede og orientere om krav og muligheter, og sikre bærekraftige og lønnsomme løsninger.

Rethinking Accounting

Rethinking Economics arrangerer Rethinking Accounting i samarbeid med BI – senter for bærekraft og energi og Regnskap Norge. 

Dagens regnskapsregler er grunnlaget for morgendagens økonomiske beslutninger.

  • Hva hadde skjedd om bedrifter måtte bokføre klimapåvirkning?
  • Kan vi endre bedrifter og andre virksomheters rolle i samfunnet ved å endre regnskapsreglene?

Fullt program

 

Rethinking Accounting

Konferansen Rethinking Acoounting arrangeres 12. mars på BI Nydalen. Medlemmer i Regnskap Norge får rabattert billett.

Se program og meld deg på her