Spar penger på boliglånet

Som medlem i Regnskap Norge får du gode betingelser på boliglån hos Danske Bank.

Vi er hele tiden på jakt etter de beste tilbudene og avtalene, og hvordan vi kan spare mest mulig på de tingene som er helt nødvendig i livet. Bankavtaler er en av disse tingene, og gode bankfordeler og avtaler gjør at du betaler minst mulig i renter på boliglånet.  

Som medlem i Regnskap Norge er du sikret et godt tilbud hos Danske Bank i årene fremover.  I 2020 satte Norges Bank ned renten tre ganger, Danske Bank reduserte sin rente hele fem ganger. På den måten sikres kundene å alltid ha en av markedets beste renter. 

Fakta 

  • Danske Bank gir ekstra gode fordeler til medlemmer i Regnskap Norge, ekstra godt tilbud til medlemmer under 34 år
  • Medlemmene får også gode priser og avtaler for både billån, sparing og investering, forsikring og ved salg av bolig
  • Danske Bank gir også tilgang på dyktige rådgivere og hjelp når medlemmene trenger det 

God bankavtale 

En viktig ting å huske på er at renten kan gå opp og ned, men som medlem i Regnskap Norge slipper du å ringe banken jevnlig for å forhandle til deg den beste renten – det er nemlig allerede gjort av din forening.  

– Når banken justerer boliglånsrenten, blir den automatisk endret for alle medlemmene i Regnskap Norge. Ergo; du slipper da å tenke på om du har riktig nivå på boliglånsrenten og behøver ikke å «passe på» banken, slik veldig mange har opplevd at man ellers må, sier Dahl. 

Flytt boliglånet til Danske Bank

Vil du sikre deg gode vilkår på ditt boliglån, både nå og i årene fremover? 

Som medlem i Regnskap Norge skal du føle deg trygg på at du til enhver tid har en av markedets aller beste renter. Du slipper å bruke tid på å forhandle deg til en bedre pris, fordi foreningen allerede har gjort det for deg. 

  • Få tilbud på boliglån
  • Søk om finansieringsbevis

Les mer