Forretningsutvikling Online

I samarbeid med Not-Yet lanserer Regnskap Norge nå Forretningsutvikling online "Fra transaksjon til relasjon". Dette programmet er ment som et ekstra godt tilbud for kontorer opp til 15 ansatte som ønsker å gripe de spennende mulighetene som ligger foran oss på alvor.

Programmet tar deg og ditt kontor gjennom endringsprosessen steg for steg. Du blir veiledet og fulgt opp gjennom de viktigste tiltakene du trenger å gjøre for å skape mer omsetning på andre type tjenester enn det ordinære produksjonsarbeidet. Hovedhensikten er å bygge et mer bærekraftig kontor bedre tilpasset den spennende fremtiden bransjen står overfor. 

Du og ditt kontor får tett og personlig oppfølging gjennom hele programmet (totalt 16 ganger) av en erfaren konsulent som kjenner bransjen godt. Erfaringene fra øvrige forretningsutviklingsprogram viser at tett oppfølging er viktig og kanskje avgjørende for å opprettholde progresjon og fremdrift.

Dette er et godt tilbud, nettopp fordi vi ser at de fleste sliter med å komme ordentlig i gang. Undersøkelser viser at årsaken til at de fleste utsetter dette viktige endringsarbeidet er enten på grunn av tid, eller fordi de ikke helt vet hvordan. Dette programmet har du rett og slett ikke tid til å ikke ta deg tid til.

Registrer deg, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat og mer informasjon.

​Hvorfor dette programmet er verdifullt og kanskje avgjørende for deg?

 • De aller fleste sliter med å komme i gang.
  De fleste forstår endringene og effektene av digitaliseringen og automatiseringen, men alt for få gjør noe reelt med det, som har betydning. Tiden går fort og det er alltid en ny periodeavslutning og et nytt årsoppgjør. Den beste tiden er NÅ for at du skal komme i gang.

 • Det beste av det beste gjennom de siste 3 årene.
  Gjennom de siste tre årene har vi jobbet med forretningsutvikling i Regnskapsbransjen sammen med Regnskap Norge. I Forretningsutviklingsprogrammet Online har vi samlet alt av det beste vi har lært og oppdaget disse årene.

 • Bygge grunnlaget og bli ferdig med de mest nødvendige endringene før nyttår.
  Høsten er det mest praktiske tidspunktet å gjennomføre større prosjekter og utviklingstiltak. Ved å følge og gjennomføre dette programmet, vil du mest sannsynlig skaffe deg et betydelig konkurransefortrinn fremfor de fleste andre i bransjen.

 • Jo lengre tiden går, jo kortere tid har du på deg.
  Endringene som skal til for å få gjennomført den nødvendig utviklingen, er helt avgjørende for din fremtidig drift. Dette vil ta tid, trolig et par år. Kortere tidsrom for gjennomføring øker sannsynligheten for at det blir mislykket. Når burde du ha startet? Når vil NÅ være et bra tidspunkt å starte på?

 • De største utfordringene.
  Undersøkelser og utallige samtaler med ansatte i bransjen viser at de fleste opplever tiden som den største utfordringen for å komme i gang med endringer. Nr to er usikkerhet og det tredje er vet ikke hvordan. Når det gjelder tiden, vil vi heller si at du har ikke tid til å IKKE ta deg tid til dette viktige arbeidet.

  I dette programmet tar vi for oss steg for steg hva som er de største og tyngste barrierene, OG hvordan du kan håndtere de.

 • Strekket i feltet er større enn noen gang!
  De siste to årene har forskjellene på hvordan de ulike kontorene i landet håndterer endringene blitt enormt stort. Strekket i feltet kan virke å være større enn noen gang! De fleste tror de ligger godt an inntil de får gjort en grundigere analyse, da opplever de brått å være langt bak. Hvor mener du at du ligger? Og hvor ønsker du å ligge?

 • Å gjennomføre større prosjekter alene, er ofte svært utfordrende - vi gjør dette sammen med dere og heier på hverandre.
  Vi i Not yet har møtte mange som skal gjøre endringsarbeidet alene. Det stopper som regel veldig fort opp. I dette programmet legger vi opp til et kull hvor dere heier på hverandre og deler erfaringer, utfordringer og muligheter.

 • Studer og jobb i ro og mak når det passer deg.
  Det blir lagt opp til mye arbeid gjennom øvelser, refleksjonsoppgaver og treninger. Alt dette får du tilgang gjennom en portal slik at du kan jobbe med dette når det passer deg. Konsulenten vil samtidig støtte og følge deg for å sikre fremdriften.

 • Tilgang til en personlig coach gjennom hele programmet
  Nøkkelen til suksess er oppfølging. For å sikre fremdrift og progresjon, vil du få en dedikert konsulent til deg i gjennom hele programmet.

 • Det er èn faktor som sier svært mye om hvordan du ligger an og din progresjon....
  Når alt kommer til alt ligger mye av beviset i ett konkret nøkkeltall.... Hvor stor andel av din omsetning har du klart å flytte eller skape på andre type tjenester enn produksjon? Om din prosentandel ligger under 10% eller nærmere 5%... Da er det i så fall på tide å begynne endringene NÅ. Vi ønsker å hjelpe deg.

 

Kampanje

I juli får alle medlemsbedrifter som registrerer seg rabatt på programmet "Fra transaksjon til relasjon". Registrer din bedrift for en uforplinktende prat om forretningsutvikling online. 

Registrer din bedrift