Program 2023

Også i år kan vi love spennende foredragsholdere, faglig påfyll rundt tidsaktuelle temaer og inspirerende og underholdende innslag. Med andre ord - et program fullt av overskudd!

Årets tema: Kvalitet i alle ledd

⭐ Hva menes med god kvalitet, og hva innebærer det i praksis?

⭐ Verdien av godt gjennomtenkt kvalitetsarbeid

⭐ Etikk i regnskapsbransjen - integritet og tillit

⭐ Sikkerhetsrisikoer og beskyttelse av sensitiv informasjon

⭐ Kunstig intelligens og teknologiske endringer

⭐ Hvordan skape bedre relasjoner til andre

I tillegg til et solid faglig program blir det også mulighet til å more seg litt, spise god mat og møte utstillere og bransjekolleger. Programmet er fortsatt under utforming og vi vil publisere foredragsholdere fortløpende. Dette blir et Overskudd du ikke kan gå glipp av!

DAG 1 - TIRSDAG 12. SEPTEMBER DAG 2 - ONSDAG 13. SEPTEMBER

09.00 - 11.00 - Registrering og servering

11.00 - 17.00

  • Velkommen v/Rune Aale-Hansen, adm. dir i Regnskap Norge og konferansier Einar Tørnquist

  • Slik fikser du "kvalitet"!  v/Sidsel Winther Storaas

  • Lunsj og messemingling

  • Etikk i regnskapsbransen - integritet og tillit

  • Andre faglige innslag TBA

17.00 - 18. 00 - Pølse og pils

19.30 - Aperitiff og festmiddag

 

09:00 - 13.00

  • Velkommen tilbake v/konferansier 

  • IT-sikkerhet, cyberkriminalitet m.m 

  • AI kommer - hvordan ligge et hode foran?" v/Olav Schewe

  • "God stemning"  v/Dora Thorhallsdottir

  • Andre faglige innslag TBA

13.00 - 14.00 - Lunsj og avreise

 

Talere og foredrag

Arne Hjeltnes_konferansier_Overskudd.png

Einar Tørnquist er vår konferansier den 12. september. Programlederen og quizmasteren var et populært innslag på vårt digitale Overskudd i 2021. Faktisk så populært at vi inviterte han tilbake til årets Overskudd - denne gangen fra en scene og med live publikum

Sidsel Winther Storaas har lang erfaring med alt fra krevende fag- og lederoppgaver innen kvalitet og forbedringsledelse i store virksomheter, til foredrag, kurs og som podcastvert for "Kvalitetsprat" og "I flytsonen". Hun er universitetslektor på Universitetet i Sør-Øst Norge på master-programmet i Systems Engineering. Som foredragsholder har Sidsel egenskaper som gjør at hun klarer å levere foredrag og kurs med engasjement og inspirasjon, med høyt nivå på det faglige!

Trine Lise Olsen er en norsk og samisk komiker, skuespiller og konferansier. I 2009 vant hun talent humorshowet "Den norske humor" på NRK. Etter det begynte hun å gjøre stand up og har siden 2010 vært komiker på heltid og underholdt land og strand. I tillegg til sin karriere som komiker har hun deltatt i en rekke TV-produksjoner som Sofa, 16-ukers helvete og 71 grader nord.
Olav Scheweer utdannet økonom fra NHH og Oxford og har tidligere jobbet som revisor i EY og i økonomiavdelingene til Statkraft, Hydro, og DNV. Som doktorgradsforsker ved Universitetet i Oxford og medlem av Harvard University sin Next Level Lab fokuserer han nå på hvordan man bruke hjernen bedre og lære mer effektivt ved hjelp av teknikker. Olav er ekspert på læring, internasjonal bestselgende forfatter og forsker. Hans bøker Superhjernen og Superstudent er blant Norges mest solgte om effektiv læring og oversatt til 22 språk.
Dora Thorhallsdottir er gründer, relasjonsterapaut og komiker som inspirerer og gir deg konkrete verktøy for å skape bedre relasjoner. Hun har utdanning som familieterapaut, allmennlærer og journalist, med mastergrad i kommunikasjon.