Regnskap Norge starter podkast

Regnskap Norge-podden er lansert! Kristin Clemet gjester første episode.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
I Regnskap Norge-poddens aller første episode snakker Christine Lundberg Larsen med Kristin Clemet om koronaviruset og hvordan det har rammet norsk næringsliv.

Regnskap Norge-podden er for alle som er interesserte i regnskap og økonomi. Podkastens vert er administrerende direktør Christine Lundberg Larsen. Sammen med gjester diskuterer hun aktuelle temaer innen samfunn, økonomi, næringsliv, teknologi, ledelse og bærekraft.

Kristin Clemet er gjest i første episode

I første episode snakker Christine med Kristin Clemet om koronaviruset og hvordan det har rammet norsk næringsliv. Samtalen setter særlig søkelys på hvordan koronautbruddet og tiltakene har påvirket driften til små og mellomstore næringsdrivende.

Kristin er daglig leder for Civita og har lang fartstid i norsk politikk. Sammen diskuterer de hvordan vi kan få hjulene i gang igjen. Hva er viktig å tenke på når vi skal restarte økonomien?

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify her.

Hør Regnskap Norge-podden på PC her.

Regnskap Norge-podden vil være tilgjengelig på alle podkast-apper, blant annet Apple Podcasts. På grunn av covid-19 tar publiseringen av episoden på enkelte plattformer lenger tid enn normalt.