Oppdatering KS Komplett - hvitvaskingsrutine for EPF, opplæringsplan og avstemmingsskjema AGA

I KS Komplett finner du nå en hvitvaskingsrutine tilpasset regnskapsforetak organisert som enkeltpersonforetak. I tillegg kommer opplæringsplan på hvitvaskingsområdet og avstemmingsskjema tilpasset lavere arbeidsgiversavgift for tredje termin.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

Den nye hvitvaskingsrutinen for enkeltpersonforetak er bygget opp på samme måte som rutinen som gjelder regnskapsførerselskaper. I og med at det er en del vesentlige forskjeller i særlig ledelsesstruktur mellom selskaper og enkeltpersonforetak, har vi valgt å lage en egentilpasset for enkeltpersonforetakene.

Abonnenter på KS Komplett finner rutinen på kskomplett.no under menyvalget 5. Hvitvaskingsrutine. Rutinen har fått navnet "Hvitvaskingsrutine for regnskapsførerforetak (EPF)".

Les mer om hvitvaskingsrutinen.

Opplæringsplan

I KS Komplett finner du nå en mal for opplæringsplan, kalt "Opplæringsplan for ledelse og medarbeidere. Du finner denne under menyvalget "5. Hvitvaskingsrutine". Her får du også mer informasjon, jf. introduksjonsteksten til malen. 

Avstemmingsskjema for arbeidsgiveravgift

Vi har lagt ut justert skjema for avstemming av arbeidsgiveravgift, hvor vi har innarbeidet redusert arbeidsgiveravgiftssats for tredje termin.