Prisutdeling: Årets Overskudd

Nominer Årets Overskudd 2022!

Prisen blir delt ut for femte gang denne høsten.

Løft frem superkollegaen din: Vi snakker om han eller hun som er fremme i skoa og til inspirasjon for kunder og kollegaer – og som med sitt arbeid er med på å løfte bransjen.

Regnskapsbransjen består av mange ulike virksomheter. Vi er store, vi er små. Vi er veldig fremoverlente, og ikke fullt så fremoverlente. Og vi er alle i samme bransje. Det er viktig å samles og bygge stolthet. Sammen når vi nye høyder!

Mange enkeltpersoner bidrar sterkt til dette løftet. De har pågangsmot, utholdenhet, et smil på lager, evnen til å lytte og finne løsninger. De bidrar til et godt miljø, også i tøffe tider.

Prisen bidrar til å bygge stolthet i bransjen

Formålet med prisen er å løfte frem de gode historiene i bransjen, bygge stolthet og inspirere.

I forbindelse med konferansen Overskudd trekker Regnskap Norge frem og hyller en person som har vært en særlig inspirasjon for sine kolleger, som også kan være til inspirasjon for flere i bransjen. Vi ønsker å bidra til at medlemsbedriftene bygger stolthet og en kultur hvor de ansatte heier hverandre frem.

Prisutdelingen skjer under festmiddagen på Overskudd den 13. september.

Vi heier på hverandre! 

Hvem er Årets Overskudd?

Årets Overskudd er en person som er verdifull for både kunder og kollegaer, som jobber målrettet og strategisk.

Denne personen kommer med de gode ideene – og vet i tillegg hvordan de kan settes i live. Hun eller han gikk i bresjen eller stod fjellstøtt da det gjaldt. Hun eller han inspirerer andre og tilfører energi på arbeidsplassen. 

Premie

I tillegg til heder og ære vinner Årets Overskudd 2022 et valgfritt kompetanseprogram fra Regnskap Norge til en verdi av inntil 55.000 kroner.

Juryen

Juryen består av styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto, administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen, og Runar Leite, medlem i Regnskap Norge og administrerende direktør i Azets Insight AS.

Nominer din kandidat:

Nominert av  
 
Kandidaten