Bransjeprisen: Årets Overskudd

Løft frem superkollegaen din 🦸‍♂️🦸‍♀️ For syvende gang skal vi kåre Årets Overskudd. Prisen deles ut under festmiddag på Overskudd den 10. september og vinneren stikker av med en premie til en verdi av inntil 55.000 kr!

Kjenner du Årets Overskudd?

Årets Overskudd inspirerer kollegaene så vel som kundene sine, omfavner utvikling, deler kompetanse, løfter yrket og bransjen, og får smilet frem på kontoret. Kjenner du denne regnskapsføreren?

Frist for å nominere kandidater er 9. august.

Send inn din nominasjon

Nå trenger vi din hjelp til å finne regnskapsføreren som inspirerer kollegaene så vel som kundene sine, som omfavner utvikling, som villig deler kompetanse, som løfter yrket og bransjen og som får smilet frem på kontoret. Kjenner du denne regnskapsføreren?

Nominer din kollega i dag! Og senest 9. august. 

Årets Overskudd får en premie verd 55.00 kr

Den heldige vinneren får et valgfritt sertifiseringsprogram fra Regnskap Norge til en verdi av inntil 55.000 kroner.

Vinneren får også heder og ære foran en haug med bransjekolleger under årets viktigste konferanse for regnskapsfolk, og, ikke minst, velfortjent omtale i en rekke kanaler

Juryen

Juryen består av styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto, administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hanse, og Aider-sjef, Andreas Vik.

Dette må du vite om Årets Overskudd!

Hva: Årets Overskudd er regnskapsbransjens egen bransjepris

Hvem: Årets Overskudd inspirerer kollegaene så vel som kundene sine, omfavner utvikling, deler kompetanse, løfter yrket og bransjen

Hvor: Bransjeprisen deles ut under festmiddag den 10. september under konferansen Overskudd

Hvorfor: Årets Overskudd løfter frem de gode historiene i bransjen, bygger stolthet og inspirerer.

Hvordan: Nominer din kollega senest 9. august